· 

Lancering nieuwe website én Facebookpagina

Aangezien ik, naast mijn werk als beroepsfotograaf (werkend onder de naam Fotografie Jeronimo), steeds meer aanvragen en bestellingen krijg van de door mij gemaakte digitale kunstwerken, heb ik besloten om deze 2 creatieve activiteiten te splitsen en naast mijn website voor mijn fotografie nu ook een website voor mijn digitale kunstwerken te lanceren ! Uiteraard is het ook voor de marketing belangrijk om op social media gevonden te worden heb ik, naast mijn reeds bestaande twitteraccount (met de gebruikersnaam @Art_by_Jeronimo), nu ook een nieuwe zakelijke Facebookpagina gemaakt welke beide, vanaf vandaag, officieel gelanceerd zullen worden !

 

Ik ben er bijzonder blij mee, trots op én dankbaar voor dat mijn digitale kunstwerken dusdanig goed worden beoordeeld en worden verkocht, dat ik nu de volgende stap heb kunnen maken in de verdere professionalisering van het merk "Art by Jeronimo" !

 

Ik wens al mijn klanten, opdrachtgevers en bezoekers heel veel kijk- & shopplezier toe en wil iedereen adviseren om deze website én mijn Facebookpagina geregeld te bezoeken want er zullen uiteraard steeds nieuwe kunstwerken te zien zijn. En als u dan toch op mijn Facebookpagina bent, vergeet deze dan niet te liken zodat u automatisch op de hoogte blijft van mijn activiteiten en aanbiedingen !

Reactie schrijven

Commentaren: 0