· 

Opening nieuwe online webshop

Vanaf vandaag heb ik een nieuwe online webshop geopend bij één van 's-werelds grootste online printservices Pixels.com / FineartAmerica.com !

 

De bedrijven waar ik al eerder zaken mee deed, Oypo en Werk aan de Muur, richten zich met name op de Nederlandse markt, maar aangezien ik mijn werken ook wereldwijd verkoop en dit marktaandeel nog verder wil vergroten, heb ik besloten om eens wereldwijd rond te kijken en heb nu een eerste keuze gemaakt voor één van de grootste spelers op dit gebied.

 

Vandaag heb ik mij officieel geregistreerd en ben ik begonnen met het aanbieden van een aantal digitale kunstwerken via deze shop. Aangezien zij veel meer mooie producten aanbieden dan uitsluitend fine art prints en canvassen, kost het wel wat extra tijd maar dat maakt het uiteindelijk ongetwijfeld meer dan de moeite waard. Zo is het nu b.v. ook mogelijk om mijn kunstwerken b.v. ook direct als ansichtkaart, badlaken en handtas te bestellen ! En doordat zij wereldwijd 14 distributiecentra hebben, worden alle bestellingen binnen 2-3 werkdagen keurig thuisbezorgd, en dat wereldwijd !!

 

De koppeling tussen deze nieuwe webshop en Facebook is ook perfect want ik heb inmiddels een extra tabblad aan mijn Facebookpagina gekoppeld zodat de webshop ook direct vanaf mijn Facebookpagina te bekijken is.

 

En hoewel ik pas ben begonnen met het aanbieden van mijn kunstwerken nodig ik u toch al van harte uit om een bezoek aan mijn nieuwe webshop te brengen :-)! Deze is te bereiken door HIER te klikken !

Reactie schrijven

Commentaren: 0