· 

Digitaal kunstwerk verkocht via Werk aan de Muur

Het is alweer enige tijd geleden dat ik een blog heb gepost, maar uiteraard heb ik de afgelopen maanden niet stil gezeten :-)! De creatieve molen draait op volle toeren en dat werpt zijn vruchten af ! Zo heb ik ook de afgelopen tijd weer heel veel werken mogen maken én,  ook belangrijk ;-), weer (inter)nationaal mogen verkopen ! Ze vliegen letterlijk over de hele wereld uit en dat is echt supergaaf om mee te mogen maken. Ik ben er dan ook onwijs trots op en blij mee :-)!

 

Er zijn een tweetal zaken welke ik er even uitpak om nader toe te lichten. Zo is er interesse getoond door een vaste volgster van mijn Facebookpagina welke graag een uniek digitaal kunstwerk van haar 2 honden wil hebben. Haar honden worden eerst nog getrimd en daarna door mij gefotografeerd waarna ik er 3 digitale kunstwerken van ga maken en zij zelf de keuze heeft welke creatie uiteindelijk bij haar aan de muur zal komen te hangen. Mocht je hier ook interesse in hebben om een uniek digitaal kunstwerk van jouw geliefde huisdier te laten maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Tussen al mijn verkopen van de laatste maanden zat ook de verkoop van een kunstwerk welke ik van de trollenkoning (bekend van de Efteling) heb gemaakt. Deze is via mijn webshop bij Werk aan de Muur door een Belgische liefhebber gekocht en de canvas hangt inmiddels bij hen aan de muur !

 

Het door mij verkochte kunstwerk van de trollenkoning (bekend van de Efteling)
Het door mij verkochte kunstwerk van de trollenkoning (bekend van de Efteling)

Reactie schrijven

Commentaren: 0