· 

Laat een digitaal kunstwerk van uw eigen foto maken

Nadat hier in het verleden heel veel om is gevraagd is het vanaf nu ook mogelijk om een uniek digitaal kunstwerk van een door u zelf gemaakte foto te laten maken ! Omdat deze foto wel aan een paar technische eisen moet voldoen heb ik hier een aparte pagina op mijn website voor geschreven welke hier te bekijken is.

 

Ook staan op de uitgebreide beschrijving van de werkwijze, de kosten en van de diverse bestelmogelijkheden van het digitale kunstwerk.

 

Ik ben zeer benieuwd welke foto's u graag om zou willen toveren in een uniek digitaal kunstwerk ! Dit kunnen portretten zijn van b.v. uzelf of (klein)kinderen, maar ook van uw (huis)dier. Ook landschappen of andere plaatsen welke belangrijk voor u zijn, maar ook boten, motoren of auto's behoren tot de mogelijkheden. Laat u verrassen door het eindresultaat :-) !