Nieuwe dienst · 02. oktober 2020
Het is bij Art by Jeronimo ook mogelijk om een uniek digitaal kunstwerk van een door u zelf gemaakt foto te maken !
Nieuwe digitale kunstwerken · 17. februari 2019
Art by Jeronimo, uit Roosendaal, heeft weer heel veel nieuwe digitale kunstwerk gemaakt en in de webshop geplaatst. Op dit moment maakt kunstenaar Jeronimo veel aquarellen van o.a. de Brabantse plaatsen Willemstad en Steenbergen.
Nieuwe digitale kunstwerken · 10. maart 2018
De artistieke mogelijkheden van Art by Jeronimo uit Roosendaal zijn verder uitgebreid want naast digitaal bewerkte foto's is het nu ook mogelijk om digitale tekeningen en schilderijen te laten maken.
Nieuwe dienst · 20. januari 2018
Art by Jeronimo uit Roosendaal is gespecialiseerd in het maken van unieke digitale kunstwerken. Hier horen uiteraard ook artistieke portretfoto's bij welke door mij, als beroepsfotograaf handelend onder de naam Fotografie Jeronimo, worden gemaakt ! Vanaf vandaag heb ik weer een nieuwe artistieke stijl aan mijn portfolio toegevoegd !
Nieuwe digitale kunstwerken · 02. december 2017
Art by Jeronimo heeft weer een aantal nieuwe digitale kunstwerken toegevoegd aan de webshop. Deze keer heb ik een aantal dierenportretten gemaakt.
Verkochte kunstwerken · 20. oktober 2017
Onlangs heeft Art by Jeronimo weer een digitaal kunstwerk verkocht via de webshop bij Werk aan de Muur !
Nieuwe digitale kunstwerken · 23. juli 2017
Art by Jeronimo heeft weer een groot aantal nieuwe digitale kunstwerken toegevoegd aan de webshop op mijn website !
Nieuwe dienst · 22. maart 2017
Vanaf vandaag heb ik een nieuwe online webshop geopend bij één van 's-werelds grootste online printservices Pixels.com / FineartAmerica.com ! De bedrijven waar ik al eerder zaken mee deed, Oypo en Werk aan de Muur, richten zich met name op de Nederlandse markt, maar aangezien ik mijn werken ook wereldwijd verkoop en dit marktaandeel nog verder wil vergroten, heb ik besloten om eens wereldwijd rond te kijken en heb nu een eerste keuze gemaakt voor één van de grootste spelers op dit gebied....
Nieuwe dienst · 08. maart 2017
Aangezien ik, naast mijn werk als beroepsfotograaf (werkend onder de naam Fotografie Jeronimo), steeds meer aanvragen en bestellingen krijg van de door mij gemaakte digitale kunstwerken, heb ik besloten om deze 2 creatieve activiteiten te splitsen en naast mijn website voor mijn fotografie nu ook een website voor mijn digitale kunstwerken te lanceren ! Uiteraard is het ook voor de marketing belangrijk om op social media gevonden te worden heb ik, naast mijn reeds bestaande twitteraccount (met...