Blog Art by Jeronimo


Nieuwe aquarellen

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven (!!) maar uiteraard heb ik in dat jaar niet stilgezeten :-). Het "probleem" is vaak dat als je zo druk creatief bezig bent, je wel eens de mogelijkheden van je website vergeet en dan wordt het schrijven van een blog, of het bijhouden van de website, zo'n vergeten dingetje ;-). Het posten van nieuw werk op Facebook en/of Twitter gaat een stuk sneller en dat lukt steevast wel want zodra ik weer een nieuw werk heb wordt dit via één van beide social media kanalen kenbaar gemaakt. Daarnaast worden mijn kunstwerken ook direct in mijn webshops bij Werk aan de Muur, en sinds kort ook bij Pixels.com / FineartAmerica.com, geplaatst en via die kanalen ook veel verkocht :-)!

 

Ik zal proberen mijn leven, op dat gebied, te verbeteren en ook wat vaker een blog te schrijven zodra ik weer een aantal nieuwe werken heb gemaakt ;-). Uit de tientallen werken die ik afgelopen jaar heb gemaakt beperk ik deze blog even naar mijn nieuwste aquarel-techniek welke ik onlangs heb ontdekt en heb (aan)geleerd. Na eerst wat geëxperimenteerd te hebben, geloof ik nu wel dat ik de techniek onder controle heb en ben mij in eerste instantie toe gaan leggen op landschappen en stadsbeelden van o.a. de Brabantse plaatsen Willemstad en Steenbergen. Daarnaast ben ik begonnen met het maken van eigen illustraties zoals mijn werk met de titel "Another day at the office".

 

Hieronder zien jullie een aantal voorbeelden van mijn nieuwe lijn maar uiteraard zijn al mijn werken te bekijken via mijn webshop Werk aan de Muur, en gedeeltelijk ook via Pixels.com (beide te bereiken via mijn website).

 

0 Berichten

Nieuw kunstwerk - Schilderij Snollevendreef (Visdonk, Roosendaal)

Omdat aan creativiteit geen grenzen zitten zijn de artistieke mogelijkheden bij Art by Jeronimo uit Roosendaal (Brabant) ook verder uitgebreid ! Naast de digitaal bewerkte foto's (tevens gemaakt door de Roosendaalse fotograaf & kunstenaar Jeronimo) is het nu ook mogelijk om digitale tekeningen en schilderijen te laten maken of direct uit één van de vele webshops te bestellen. Alle op deze website getoonde werken zijn te koop, dus mocht u geïnteresseerd zijn in de aankoop van één of meerdere digitale kunstwerken dan kunt u contact met mij opnemen.

 

0 Berichten

Artistieke portretfotografie

Zoals jullie weten is Art by Jeronimo uit Roosendaal (Brabant) gespecialiseerd in het maken van unieke digitale kunstwerken. Hier horen uiteraard ook artistieke portretfoto's bij. Deze portretfoto's maak ik, als professioneel fotograaf handelend onder de naam Fotografie Jeronimo, en worden vervolgens digitaal door mij bewerkt.

 

Inmiddels heb ik al heel veel stijlen ontwikkeld en pas ik deze digitale technieken ook toe op de door mij gemaakte portretfoto's. Bij een normale portretshoot probeer ik deze bewerkingen juist zo minimaal mogelijk te houden, maar op verzoek kan ik uiteraard ook artistieke portretfoto's maken zodat er echt een uniek artistiek portret aan de muur kan komen te hangen ! Deze week heb ik weer een nieuwe techniek geleerd waar onderstaande foto een voorbeeld van is.

 

 

Klik HIER om meer voorbeelden te zien !

 

0 Berichten

Nieuwe dierenkunstwerken toegevoegd aan de webshop

Hoewel het alweer enige tijd geleden is dat ik een blog heb gepost heb ik de afgelopen tijd uiteraard niet stil gezeten. Zeker nu het buiten kouder is geworden en de dagen grijzer en donkerder zijn vind ik het heerlijk om in mijn studio aan het werk te zijn. Mijn creatieve modus staat altijd aan met zeker in deze periode vind ik heel erg leuk om nieuwe werken te creëren.

 

Zo heb ik zojuist weer aan aantal nieuwe digitale kunstwerk van dierenportretten aan mijn webshop toegevoegd. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om hier weer eens een kijkje in te nemen.

 

Alvast heel veel kijk- & shopplezier en ik wens iedereen een heel fijn en gezellig (Sinterklaas)weekend toe !

 

0 Berichten

Digitaal kunstwerk verkocht via Werk aan de Muur

Het is alweer enige tijd geleden dat ik een blog heb gepost, maar uiteraard heb ik de afgelopen maanden niet stil gezeten :-)! De creatieve molen draait op volle toeren en dat werpt zijn vruchten af ! Zo heb ik ook de afgelopen tijd weer heel veel werken mogen maken én,  ook belangrijk ;-), weer (inter)nationaal mogen verkopen ! Ze vliegen letterlijk over de hele wereld uit en dat is echt supergaaf om mee te mogen maken. Ik ben er dan ook onwijs trots op en blij mee :-)!

 

Er zijn een tweetal zaken welke ik er even uitpak om nader toe te lichten. Zo is er interesse getoond door een vaste volgster van mijn Facebookpagina welke graag een uniek digitaal kunstwerk van haar 2 honden wil hebben. Haar honden worden eerst nog getrimd en daarna door mij gefotografeerd waarna ik er 3 digitale kunstwerken van ga maken en zij zelf de keuze heeft welke creatie uiteindelijk bij haar aan de muur zal komen te hangen. Mocht je hier ook interesse in hebben om een uniek digitaal kunstwerk van jouw geliefde huisdier te laten maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Tussen al mijn verkopen van de laatste maanden zat ook de verkoop van een kunstwerk welke ik van de trollenkoning (bekend van de Efteling) heb gemaakt. Deze is via mijn webshop bij Werk aan de Muur door een Belgische liefhebber gekocht en de canvas hangt inmiddels bij hen aan de muur !

 

Het door mij verkochte kunstwerk van de trollenkoning (bekend van de Efteling)
Het door mij verkochte kunstwerk van de trollenkoning (bekend van de Efteling)
0 Berichten