Diensten Art by Jeronimo


 

Naast al mijn eigen creaties, waarbij ik mij voornamelijk laat inspireren door de natuur, landschappen en dieren zoals u in mijn webshop kunt zien, is de vraag steeds groter geworden om ook digitale kunstwerken van portretfoto's te maken. Als gespecialiseerd, en fulltime, portretfotograaf heb ik alle middelen in huis om dit voor u te kunnen verzorgen !

 

 

Werkwijze aanvraag persoonlijk digitaal kunstwerk

Het is niet alleen mogelijk om een portretshoot bij u thuis, op uw bedrijf of een eventuele andere (buiten)locatie. Na deze fotoshoot wordt in onderling overleg één, of meerdere, foto('s) uitgekozen welke vervolgens door mij, als artistiek digitaal kunstenaar, verder zal worden bewerkt. Dit geeft dus een geheel ander resultaat dan de gebruikelijke digitale fotobewerkingen waarbij meestal uitsluitend kleine aanpassingen plaatsvinden op het gebied van contrast en het verwijderen van kleine vlekjes (b.v. stofdeeltjes, losse haren, pukkeltjes of wondjes). Overigens bestaat uiteraard wel de mogelijkheid om de originele foto's van de fotoshoot te bestellen !

 

Het uiteindelijke artistieke kunstwerk zal naar een, met een wachtwoord beveiligde, website worden geüpload en vanuit dit online album bestaat de mogelijkheid om het digitale bestand te downloaden of om deze direct op b.v. canvast te bestellen (in de door u gewenste afmeting). Het is echter ook mogelijk dat ik het eindproduct, zijnde de print of het canvasdoek, voor u bestel zodat u hier verder geen omkijken naar heeft en u zeker weet dat u een perfecte én hoogwaardige kwaliteit canvas of print krijgt !

Laat nu een uniek digitaal kunstwerk van uw huisdier maken !

Naast portretfoto's van mensen is het uiteraard ook mogelijk om een uniek digitaal kunstwerk van (huis)dieren te laten maken ! Ook dit is één van mijn specialisaties en de voorafgaande fotoshoot kan bij u thuis of op een (buiten)locatie plaatsvinden

Nog meer ideeën !

De mogelijkheden zijn bijna oneindig want denk b.v. ook eens aan uw hobby ! Danst u b.v. graag, dan is het ook  mogelijk dat ik tijdens een (ballet)les of uitvoering foto's maak waarna ik een uniek digitaal kunstwerk voor u maak ! Hetzelfde is uiteraard ook mogelijk bij de uitoefening van alle sporten !

 

Ik nodig u van harte uit om vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden te informeren !

 

NIEUW : Laat een digitaal kunstwerk maken van uw eigen foto !

Het is vanaf nu ook mogelijk om een digitaal kunstwerk te laten maken van een, door u zelf, gemaakte foto. Hierbij dient het digitale fotobestand wel aan een aantal voorwaarden te voldoen, maar deze worden, evenals de kosten, op een andere pagina beschreven welke u via onderstaande button kunt lezen.