Laat een digitaal kunstwerk maken van uw eigen foto


Werkwijze, kosten & bestelling

Het is vanaf nu niet alleen mogelijk dat ik een digitale kunstwerk maak in combinatie met een fotoshoot bij u thuis, op uw bedrijf of op een andere (buiten)locatie, maar aangezien hier zoveel vraag naar is bied ik ook de mogelijkheid aan om een digitaal kunstwerk te laten maken van een door u zelf gemaakte digitale foto.

 

De foto dient wel aan een paar minimale technische vereisten te voldoen voordat ik hier mee aan het werk kan. Zo dient de foto NIET met een smartphone te zijn gemaakt, maar uitsluitend met een deugdelijke digitale fotocamera. Inmiddels zijn nagenoeg alle digitale fotocamera's dusdanig goed van kwaliteit dat het in 99 % van de gevallen mogelijk is om hier een digitaal kunstwerk van te laten maken. Het digitale fotobestand dient in ieder geval in de hoogste resolutie te worden aangeleverd én het bestand dient minimaal 4 Mb groot te zijn, waarbij ik meteen de kanttekening plaats dat het bestand niet groot genoeg kan zijn dus hoe meer Mb's des te beter het is om met het bestand aan de slag te gaan. Het spreekt voor zich dat u zelf verantwoordelijk bent voor de scherpte van de foto want dit kan ik achteraf niet voor u veranderen.

 

Nadat u het digitale fotobestand naar mij heeft gemaild beoordeel ik deze eerst op de technische kwaliteiten. Mocht blijken dat ik hier toch niet mee aan het werk kan dan laat ik dit uiteraard direct weten. Indien ik hier wel mee aan het werk kan ontvangt u van mij een tikkie voor een bedrag van, op dit moment, slechts € 75,00. Deze kosten zijn voor de tijd die ik aan maar liefst 3 verschillende digitale kunstwerken van uw foto ga besteden. Deze prijs is het corona actietarief want normaal gesproken hanteer ik een gage van minimaal € 150,00 dus wees er snel bij want zodra er een vaccin is én het coronavirus in de hand te houden is, stijgt de prijs van deze nieuwe dienst.

 

Zodra uw betaling door mij is ontvangen ga ik met uw digitale fotobestand aan het werk en bepaal ik zelf, op basis van het gevoel en de sfeer, een drietal technieken waarmee ik uw foto omtover tot een digitaal kunstwerk. Uiteraard kunt u wel vooraf aangeven dat u hier b.v. graag een schilderij van wilt laten maken, maar dan nog zal ik naar 2 andere technieken kijken waarbij het werk, mijns inziens, wellicht nog beter tot hun recht zouden kunnen komen.

 

Als ik klaar ben met de 3 digitale kunstwerken dan zal ik deze uploaden naar het bedrijf Werk aan de Muur waar ik al jarenlang, en tot groot wederzijds genoegen, mee samenwerk. Zij zijn een perfecte professionele partner om het werk op de door u gewenste ondergrond én in het het door u gewenste formaat af te laten drukken. Via mij ontvangt u dan ook een mail met 3 linkjes naar de betreffende digitale kunstwerken welke uiteraard niet openbaar in mijn eigen webshop te zien zullen zijn. De werken staan als "privé" in de webshop en zijn dus alleen door u te bekijken !

 

Uiteraard hoop ik dat één van de 3 kunstwerken bij uw smaak en wensen passen en via Werk aan de Muur kunt u het werk dan ook direct, geheel naar eigen keuzevrijheid en voor eigen rekening, bestellen. Werk aan de Muur neemt dit gehele bestelproces uit handen (de betaling, het afdrukken en de verzending) zodat ik daar niet voor verantwoordelijk ben, maar mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan dan kan ik hier uiteraard wel een bemiddelende rol in spelen. In alle jaren dat ik nu met hen samenwerk is dat echter nooit nodig geweest dus ik het volste vertrouwen in een correcte afhandeling via Werk aan de Muur. Zodra u het kunstwerk via Werk aan de Muur heeft besteld ontvangt u van mij het digitale bestand, met én zonder mijn watermerk, zodat u deze b.v. via social media kunt delen. Het is evt. ook mogelijk om zonder bestelling bij Werk aan de Muur het door u gewenste digitale bestand rechtstreeks bij mij te bestellen voor een prijs van € 50,00 per digitaal bestand. U kunt het werk dan evt.  zelf ook elders af laten drukken.

 

Naast de voorbeelden die op mijn website staan post ik al mijn nieuwste eigen kunstwerken op mijn Facebookpagina, maar dat geldt uiteraard NIET voor de kunstwerken die ik van uw foto's maak. Slechts indien ik schriftelijke toestemming van u heb ontvangen zal ik deze mogelijk op mijn social media kanalen posten. Het spreekt voor zich dat ik deze persoonlijke kunstwerken op geen enkele manier, via een webshop of mijn website, te koop aan zal bieden.

 

Ik wens u alvast heel veel plezier met uw unieke digitale kunstwerk toe !