· 

Nieuwe aquarellen

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik mijn laatste blog heb geschreven (!!) maar uiteraard heb ik in dat jaar niet stilgezeten :-). Het "probleem" is vaak dat als je zo druk creatief bezig bent, je wel eens de mogelijkheden van je website vergeet en dan wordt het schrijven van een blog, of het bijhouden van de website, zo'n vergeten dingetje ;-). Het posten van nieuw werk op Facebook en/of Twitter gaat een stuk sneller en dat lukt steevast wel want zodra ik weer een nieuw werk heb wordt dit via één van beide social media kanalen kenbaar gemaakt. Daarnaast worden mijn kunstwerken ook direct in mijn webshops bij Werk aan de Muur, en sinds kort ook bij Pixels.com / FineartAmerica.com, geplaatst en via die kanalen ook veel verkocht :-)!

 

Ik zal proberen mijn leven, op dat gebied, te verbeteren en ook wat vaker een blog te schrijven zodra ik weer een aantal nieuwe werken heb gemaakt ;-). Uit de tientallen werken die ik afgelopen jaar heb gemaakt beperk ik deze blog even naar mijn nieuwste aquarel-techniek welke ik onlangs heb ontdekt en heb (aan)geleerd. Na eerst wat geëxperimenteerd te hebben, geloof ik nu wel dat ik de techniek onder controle heb en ben mij in eerste instantie toe gaan leggen op landschappen en stadsbeelden van o.a. de Brabantse plaatsen Willemstad en Steenbergen. Daarnaast ben ik begonnen met het maken van eigen illustraties zoals mijn werk met de titel "Another day at the office".

 

Hieronder zien jullie een aantal voorbeelden van mijn nieuwe lijn maar uiteraard zijn al mijn werken te bekijken via mijn webshop Werk aan de Muur, en gedeeltelijk ook via Pixels.com (beide te bereiken via mijn website).

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0